Σπουδές σε Φυσικοπαθητική- Διατροφολογία

Ιπποκράτειος επιστήμη: Από τα ξένα πανεπιστήμια τώρα θα διδάσκεται και στην Ελλάδα –  Εξειδικευμένες σπουδές σε Φυσικοπαθητική Θεραπευτική και Διατροφολογία.«Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου»,              Ιπποκράτης

Οι σπουδές στο Warnborough College της Αγγλίας προσφέρουν τη δυνατότητα στους Έλληνες φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, διάρκειας 3 έως 4 χρόνων, αποκτώντας επίσημο δίπλωμα στις ειδικότητες Naturopathy και Naturopathic Nutrition (Φυσικοπαθητική Θεραπευτική και Διατροφολογία).

Η φοίτηση διαρκεί 3 με 4 χρόνια με ευέλικτο πρόγραμμα παρακολούθησης
Μέρος των μαθημάτων γίνεται από απόσταση
Στο μισό του κόστους σε σχέση με την επιλογή σπουδών στο εξωτερικό

Το Κολλέγιο προσφέρει στους σπουδαστές του ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και εξειδικευμένες γνώσεις, βάσει της αυθεντικής διδακτικής ύλης και της Ιπποκράτειας Ιατρικής, και όχι απλώς σειρά μαθημάτων με αποσπασματικές πληροφορίες.
Με αυτόν τον τρόπο, η θεμελιώδης Ιπποκράτεια θεραπευτική επιστήμη που διδάσκεται σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού επιστρέφει στη χώρα που γεννήθηκε.

Παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης επίσημου διπλώματος στις ειδικότητες Naturopathy και Naturopathic Nutrition (Bachelor).

΄Αμεση έναρξη μαθημάτων και τμηματικά από την 15η Ιανουαρίου 2015.

Υπεύθυνη διδακτικής ύλης Mατίνα Χρονοπούλου, Δρ Φυσικοπαθητικής, Warnborough College UK

Η Dr. Ματίνα Χρονοπούλου έχει BSc., N.D., PhD Φυσικοπαθητικής Ιατρικής και είναι
Διατροφική Θεραπεύτρια
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ.  210-64.00.411
Κιν. 6932-191.724
Ε-mail: matinachr@gmail.com
signup@warnborough.ie
http://www.warnborough.ie

Blog at WordPress.com.