ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ

Η βιοσυντονιστική θεραπεία προσφέρει απαντήσεις σε κάποιον που επιθυμεί να αδυνατίσει και αναζητεί τους λόγους για τους οποίους δυσκολεύεται στην προσπάθειά του.

Κάποια από τα αίτια αυτά είναι ενδοκρινικά προβλήματα, όπως προβλήματα του θυρεοειδούς, που μειώνουν τον βασικό μεταβολισμό και μέσω αυτής της αιτίας, βοηθούν στην αύξηση του βάρους χωρίς την υπερβολική λήψη τροφής.

Το ίδιο συμβαίνει και σε ανθρώπους που έχουν επανειλημμένα κάνει δίαιτες και στην συνέχεια αυξάνουν πάλι το βάρος τους. Το αποτέλεσμα είναι να τρώνε ελάχιστα στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν το βάρος τους σταθερό, αλλά με την παραμικρή παρεκτροπή το βάρος να αυξάνεται. Βάση ειδικού πρωτοκόλλου, οι μεταβολικές αυτές διαταραχές και το αίσθημα της πείνας, ρυθμίζονται και λύνονται μέσω του βιοσυντονισμού.

Σε αυτό συντελεί η εφαρμογή των «συχνοτήτων θεραπείας» σε ειδικά σημεία βελονισμού στο αυτί, που βοηθούν την αύξηση του Βασικού Μεταβολισμού, αλλά και επιπλέον πρόγραμμα ρύθμισης των ενδοκρινών αδένων του σώματος. Άλλα αίτια που συμβάλλουν στην αύξηση βάρους, μπορούν να είναι δυσανεξίες ή αλλεργίες στις τροφές.

Στη Δυτική Ιατρική σήμερα, δεν υπάρχει τρόπος θεραπείας της αλλεργίας σε τροφές, πέραν της αποφυγής συγκεκριμένων τροφών που συνήθως δύσκολα μπορείς να αποφύγεις, καθώς δεν αναγράφονται όλες στην συσκευασία. Με τον βιοσυντονισμό αντιστρέφονται οι συχνότητες των τροφών αυτών και απευαισθητοποιείται ο οργανισμός στο αλλεργιογόνο. Ακυρώνεται δηλαδή η προκαθορισμένη αντίδραση, όπως «σβήνεται» ένα πρόγραμμα από την μνήμη ενός υπολογιστή.

Ουσιαστικά η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι μια ανώδυνη, ακίνδυνη, ολιστική και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος που βασίζεται στις αρχές της βιοφυσικής. Χρησιμοποιώντας τη γνώση ότι κάθε ύλη εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική δόνηση, η συσκευή βιοσυντονισμού προσλαμβάνει τις ιδιαίτερες – προσωπικές ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις του σώματος, μέσω ηλεκτροδίων και στη συνέχεια τις τροποποιεί, ενισχύοντας τις υγιείς και αντιστρέφοντας, εξασθενώντας ή μηδενίζοντας τις παθολογικές. Θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματικός σύμμαχος στη μάχη κατά του πάχους, καθώς αντιμετωπίζει και άλλα αίτια αύξησης του βάρους όπως τη δυσβίωση του εντέρου ή και επιπτώσεις όπως ο διαβήτης, η υπέρταση και άλλες.

 

Blog at WordPress.com.